Talianska kuchyňa je národná kuchyňa Talianska, ktorou sa inšpirovalo mnoho daľších. Využíva rôzne druhy mäsa a rýb, zeleninu a cestoviny. Talianska kuchyňa je ďalej známa pestrým výberom dezertov. Vo svete sú rozšírené aj rôzne druhy talianskych syrov.
Náš večer bude v znamení talianských vín a jedál. V tento večer budeme degustovať 7 druhov talianskych vín. Degustáciou vás bude spravádzať someliér Vladimír Čuchran. K dobrému vínu patrí aj dobré jedlo. Naši šefkuchári si pre vás pripravili 4-chodové menu v znamení antipast, predjedla, hlavného jedla a dezertu.
MENU
Antipasti
Cviklová roláda s ricottou, Baby mozzarella s bazalkou a cherry paradajkou, Supplì s gorgonzolou
Predjedlo
Domácky marinované sardinky na „Taliansky spôsob“ s čerstvou mätou a chilli
Hlavné jedlo
Telacia kotleta s bravčovou roládou, podávaná so zemiakovou raviollou, hráškovo-mätovým pyré a barolo redukciou
Dezert
Tvarohovo-smotanová panacotta s mangovým coulis
Počet miest je limitovaný. Cena za osobu je 25,00 €. Vaše rezervácie prijímame na tel.čísle: 0904 844 443, na mailovej adrese cactus@cactus.sk alebo priamo v reštaurácii Cactus Restaurant & Grill.